tilkut

BeBag avaa ov ensa Puuvillassa!

Porin keskustassa 26 vuotta palvellut laukkuliike BeBag muuttaa Kauppakeskus Puuvillaan. Uudistuneen liikkeen ovet avautuvat juuri sopivasti kauppakeskuksen syntymäpäiväjuhlien yhteydessä.

– Vaikka muutamme uuteen paikkaan ja kassan takana näkyy uusia kasvoja, perheyrityksemme omistajuus säilyy samana. Innolla rakennamme uutta ja tulemme osaksi Puuvillan miljöötä, myymäläpäällikkö Miia Suni-Manninen (kuvassa oikella) kertoo.

Valikoima laajenee

Muuton myötä BeBagin kattava valikoima kasvaa entisestään.

– Uudessa, isommassa liiketilassa on enemmän tilaa tuotteillemme. Valikoimastamme puolet tulee koostumaan matkalaukuista, ja ne luonnollisesti tarvitsevat paljon tilaa. Nyt ne pääsevät kauniisti esille uudessa myymälässämme, ja lisäksi voimme ottaa uusia merkkejä osaksi tarjontaamme.

Kasvavan liiketilan ohella myös aukioloajat pitenevät.

– Kauppakeskuksessa olemme auki joka päivä ja entistä pidempään. Tästä on suuri etu asiakkaillemme erityisesti lentoyhtiöiden matkalaukkuvahinkojen korjaus- ja korvauspalvelussamme. Teemme yhteistyötä lukuisten lentoyhtiöiden kanssa, ja vahinkotapausten myötä asiakkaat tulevat meille ympäri maakuntaa. On aivan loistavaa, että jatkossa voimme palvella heitä entistä joustavammin. Lisäksi ilmainen pysäköinti tekee asioinnista vaivatonta.

Palvelu onkin yksi tärkeimmistä valteista yksityisyritykselle.

– Me autamme mielellämme ja annamme asiantuntevaa palvelua. Tervetuloa tutustumaan!

Laukkujen erikoisliikkeessä palvellaan pitkällä kokemuksella.

Muuton myötä BeBagin palvelu on entistä joustavampaa, sillä aukioloajat pitenevät. Liike on auki arkisin 10–20, lauantaisin 10–18 ja sunnuntaisin 12–16 (joulunaikaan sunnuntaisin 12–20).

Jaa artikkeli