kaupunkikortteli

Monipuolisesti palveluja ja ostoksia

Puuvillan Kaupunkikorttelin tiiliseinien sisällä riittää meininkiä! Puuvilla on uniikki palvelukeskittymä, joka tarjoaa ostos-, ruokailu- ja harrastemahdollisuuksia sekä terveydenhoitopalveluja kaiken ikäisille. Puuvillassa tehdään muun muassa maakuntalehteä, järjestetään tapahtumia, autetaan lakiasioissa ja valokuvataan sekä suunnitellaan jokavuotiset Pori Jazzit. Samaan aikaan Puuvillassa opiskellaan useiden yliopistojen kursseilla sekä kehitetään maakunnan asioita ja liiketoimintaa. Hyvästä ruuasta nautiskellaan sekä korttelin että kauppakeskuksen lukuisissa kahviloissa ja ravintoloissa. Tanssikoulussa antaudutaan musiikin vietäväksi ja Rakastajat-teatterissa nautitaan ammattitaitoisesta viihteestä.

Aina on hyvä syy tulla Puuvillaan!

Kaupunkikorttelista poimittua

Makuelämyksiä!

Ravintola Sofiasta saat arkisin maukasta ruokaa sekä suussa sulavia herkkuja kahvihetkien piristykseksi. Lisäksi tarjolla on vaihtuva valikoima take away -tuotteita kotiin ja työpaikalle vietäväksi. Muista myös Sofian monipuolinen catering-palvelu, kun suunnittelet juhlia. Hyvä ruoka on kokonaisvaltainen, mielihyvää tuottava makuelämys!

Suunnittele unelmiesi sauna

Saunapojat Oy on saunanrakentamiseen erikoistunut yritys, joka suunnittelee kanssasi saunatilojen rakentamisen tai remontoimisen tarpeen ja huomioi myös toivomasi erikoisratkaisut. Saunapoikien jokainen sauna rakennetaan ammattitaidolla ja tavoiteaikataulussa aina mitoituksesta materiaalien valintaan ja valmistuksesta mahdolliseen takuuhuoltoon. Ammattitaitoinen yhteistyöverkosta kattaa nykyään koko Suomen.

Opi kutomaan itse!

Kudontamaailmassa voit kutoa itsellesi matot, poppanat, shaalit ja liinat. Voit myös tilata valmiit matot omien mieltymystesi mukaan. Lisäksi myynnissä on kuteita niin kudontaan kuin virkkaukseenkin. Kutomaan ovat vasta-alkajatkin tervetulleita, sillä tarjolla on ohjausta ja opastusta. Kudontamaailman löydät myös Facebookista!

Komediaa ja kulttuurielämyksiä

Rakastajat-teatteri on viihdyttänyt ja koskettanut teatteriyleisöä Porissa jo 24 vuotta. Valtakadulla sijaitsevan Studio Hilkan lisäksi Kulttuuritehdas Kehräämö Puuvillan sydämessä tarjoaa niin teatterin omia tuotantoja, huippuvierailuja kuin monipuolisia klubeja ja tapahtumiakin. Tilat ovat myös vuokrattavissa yksityistilaisuuksien ja juhlien järjestämiseen. Syksyllä 2015 ohjelmistosta löytyy mm. viiden pienoisnäytelmän komediaputki Tarantinoa, teetä ja OMG sekä useita huippuvierailuja, huikeita pikkujouluja unohtamatta. www.rakastajat.fi.

Kauppakeskuksesta bongattua

Liikunnan iloa lapsille ja aikuisille

HopLop Pori Kauppakeskus Puuvillassa on liikuntaseikkailupuisto koko perheelle. Seikkailulabyrintin kiipeilytelineissä sekä pomppulinnoissa ja trampoliineissa aika kuluu kuin siivillä. Näiden lisäksi puistossa järjestetään ammattilaisten toteuttamia liikuntaryhmiä ja -leirejä. Aikuisiakaan ei ole unohdettu, sillä erilaiset tyky- ja virkistyspäivät kuuluvat HopLopin yrityksille järjestämiin ohjelmapalveluihin. Lisäksi yritysten ja yksityishenkilöiden on mahdollista varata 400-neliöinen pelitila CrazyCow, jossa sijaitsee myös kylpyläosasto saunoineen ja porealtaineen. Tila on päivisin käytössä HopLopin asiakkaille ilman lisäveloitusta.

Kenkätrendien uudet tuulet

Ecco on yksi maailman suurimmista jalkineiden valmistajista. Ecco on tunnettu laadustaan ja nykyään yhä enemmän skandinaavisen minimalistisesta tyylikkyydestään. Eccon kengät valmistetaan ketjun omissa nahka- ja kenkätehtaissa. Näin yritys pystyy valvomaan koko arvoketjun raakavuodasta lopputuotteeseen. Ecco on trendien edelläkävijä!

Edullisten kirjojen maailma

Tarjouskirjamyymälä Kirja-kassi myy kaikki kirjat tarjoushinnoin. Valikoimasta löytyvät niin kuumimmat uutuudet kuin kiinnostavimmat tarjouksetkin. Kirjaskassin hyllyissä on kattavasti kaunokirjallisuutta, pokkareita ja lastenkirjoja sekä harraste- ja tietokirjoja.

Lisäksi valikoimaan kuuluu peruskonttoritarvikkeita, kalentereita, kortteja, tarroja ja pientä lahjatavaraa.

Koruja, asusteita ja hiustuotteita

Glitter tarjoaa kaikenikäisille naisille laajan valikoiman laadukkaita muotikoruja ja -asusteita sekä henkilökohtaista palvelua. Glitter on stailauksen asiantuntija. Henkilökunta opastaa, kuinka omaa persoonallista tyyliään voi vahvistaa pieninkin keinoin. Erityisosaamiseen kuuluvat hiustuotteet ja pikakampaukset. Asiakas voi tulla myymälään milloin vain, istahtaa kampauspisteelle ja pyytää myyjältä neuvoja arjen ja juhlan hiushaasteisiin.

Muotia ja asioinnin helppoutta

Luhta Brand Storen valikoima rakentuu rennoista ja urheiluhenkisistä vaate-, kenkä- ja asustemallistoista. Myymälän palvelukonseptia täydentää verkossa toimiva www.luhtabrandstore.com, josta asiakkaat voivat tilata suosikkituotteensa valmiiksi myymälään.

Stailauspalvelua ja yksityistä shoppailua

Vero Moda ja Jack&Jones vaatettaa sekä miehiä että naisia. Vero Modan puolella voit kokeilla ilmaista stailauspalvelua, johon voi varata ajan milloin tahansa. Liikkeestä voi varata ajan myös PrivateShopping-iltaan, jonne voi tulla vaikkapa työ- tai kaveriporukalla. PrivateShopping mahdollisuus on sekä Vero Modan että Jack&Jonesin puolella.

Monipuoliset apteekkipalvelut

Puuvillan Apteekissa on panostettu erityisesti asioinnin helppouteen ja sujuvuuteen. Asioimaan pääsee myös ostoskärryjen kanssa. Puuvillan Apteekissa on lääkkeiden ja muiden terveystuotteiden lisäksi myynnissä laaja valikoima apteekkikosmetiikkaa, joka on tarkoitettu erityisesti iho-ongelmista kärsiville ja herkkäihoisille.

Eettistä kosmetiikkaa

The Body Shop tarjoaa yli 900 kosmetiikkatuotetta naisille ja miehille. Valikoima koostuu ihon- ja hiustenhoitotuotteista sekä meikeistä. Lisäksi myynnissä on satoja erilaisia oheistuotteita kuten kampoja, pesusieniä ja meikkisiveltimiä. Suurin osa The Body Shopin ihon- ja hiustenhoitotuotteista on kasvipohjaisia.

Pannarikestit lapsille

Järjestä lasten syntymäpäiväjuhlat Pannukakkutalossa! Henkilökunta koristelee pöydän ja paistaa juhlaväelle mieluisat pannarit. Tila on vapaassa käytössä ohjelman järjestämistä varten. Suomen ainoassa oikeassa pannukakkuravintolassa voit maistella pannaria liki sadalla tavalla. Myös erikoisruokavaliot on huomioitu: pannareita saa niin gluteenittomina, laktoosittomina, munattomina kuin maidottominakin.

Kuuma hiusuutuus maailmalta

Tinos Hair Desingnin uutuutena ja ensimmäisenä Porissa, maailmalla suosittu Kêrastase Blowdry Bar -pika­kampaus­palvelu. Blowdry Bar on helppo ja tyylikäs tapa saada nopeasti kestävä kampaus, menitpä sitten teatteriin tai treffeille.

Tuo tilaisuutesi meille!

Puuvilla tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia erilaisten tapahtumien järjestämiseksi.

Vuokraa meiltä

Myyntipaikka promootiot, myynti, esittely ym.

Tapahtuma-alue isommat sisä- ja ulkotapahtumat.

Pop up -tila lyhytaikainen kauppapaikka.

Tule - tehdään yhdessä

• Markkinatorilla pistät pystyyn niin pienmessut, kirpputorin kuin lastentapahtumankin.

• Puuvilla Areena sijaitsee kauppakeskuksen sydämessä ja kerää helposti ympärilleen jopa 3000 katsojaa. Areenalla on käytettävissä lava, äänentoisto ja led-näyttö. Rokkaa suosikkiartistisi tahdissa tai lumoudu muotinäytöksessä – vain taivas on rajana!

• Ateljee, rauhallisempi tila esimerkiksi taide- tai valokuvanäyttelylle.

• Kaupunkikorttelin pihat ja torit taipuvat vaikka mihin! Myyntipisteet, kampanjakojut, peräkärrykirpputorit, tossulätkäturnaukset ja ulkoilmakonsertit ovat kaikki tervetulleita Puuvillan pihapiiriin.

• Pop up -myymälä putkahtaa esiin vain hetkeksi eli toimii lyhytaikaisena kauppapaikkana.

Minkälainen olisi sinun tapahtumasi, saitko kipinän? Myös yksityistilaisuuksien järjestäminen on mahdollista. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro meille ideasi!

Veera Forsbacka, puh. 044 535 9663, veera.forsbacka@porinpuuvilla.fi.

Eccosta kengät koko perheelle.
Eccosta kengät koko perheelle.
Luhdan vaatteissa tarkenee.
Luhdan vaatteissa tarkenee.
Pannukakkutalo taipuu myös lastenkutsuihin.
Pannukakkutalo taipuu myös lastenkutsuihin.

Jaa artikkeli