pääkirjoitus

Onnea Puuvilla!

Mahtava vuosi takana ja seuraava edessä.

Huikeita tapahtumia, hienoja vieraita, elämyksiä ja ostoksia. Ensimmäinen vuosi Kauppakeskus Puuvillan arkea on nyt koettu. Se on pitänyt sisällään monia hienoja hetkiä, joista on ilo kertoa ja ammentaa ideoita tulevaan. Kävijöitä on riittänyt jopa enemmän kuin osasimme odottaa – viisi miljoonaa ensimmäisen vuoden aikana.

Kauppakeskus Puuvilla voitti Suomen kauppakeskusyhdistyksen järjestämän Vuoden kauppakeskusteko 2015 kilpailun. Kilpailun raati piti erinomaisena sitä tapaa, jolla Puuvilla tuo elämää kaupungin keskustassa sijaitsevalle entiselle tehdasalueelle. Lisäksi Puuvillaa huomioitiin vuoden 2014 Porilainen Maineteko -tunnustuksella. Palkinto myönnettiin poikkeuksellisen merkittävästä kaupunkikuvan kehittämisestä. Olemme kiitollisia saamistamme kunnianosoituksista. Erityisen kiitollisia olemme kuitenkin teille hyvät asiakkaamme, jotka olette ottaneet Puuvillan omaksenne.

Kehitämme Puuvillaa toiveidenne mukaisesti

Kauppakeskuksen saavutettavuus ja pysäköintimahdollisuudet ovat keränneet teiltä paljon kiitosta. Jatkossa ostoksilla voi kuluttaa aikaa entistäkin rennommin mielin, sillä kiitoksena kuluneesta vuodesta haluamme tarjota teille viikonloppuisin aikarajoituksettoman pysäköinnin pysäköintitalossamme. Puuvillan laaja tuotevalikoima on ainutlaatuinen maakunnassamme, kuten monipuolinen tapahtumatarjontammekin. Olemme toteuttaneet jo satoja tapahtumia ensimmäisen vuoden aikana kanssanne. Ilolla jatkamme samaa menoa jatkossakin.

Olemme saaneet monipuolista palautetta ensimmäisen toimintavuotemme aikana. Puuvilla puhuttaa ja herättää ajatuksia. Juuri sen vuoksi voimme kehittää kauppakeskuksesta entistäkin paremman – toiveidenne mukaisen. Tulevana vuonna kerromme lisää siitä, millaisia suunnitelmia meillä on jatkossa alueen monipuolisuuden kehittämiseksi. Uusien hankkeiden avulla saamme alueelle lisää työpaikkoja ja kasvatamme vetovoimaisuutta entisestään. Tulevaisuuteen suhtaudumme nöyrästi, mutta luottavaisin mielin. Ideoita ja kehitettävää riittää aina.

Synttäreillä tavataan!

Pasi Välimaa

kauppakeskusjohtaja

Jaa artikkeli